Language:    nederlands   English   Deutsch Home Jachthaven Yachtservice Jachtbouw Jachtbemiddeling Contact  
 • Actueel
 • - 2018
  - 2017
  - 2016
  - 2015
  - 2014
  - 2013
  - 2012
  - 2011
  - 2010
  - 2009
  - 2008

 • Projecten
 • Impressies
 • Formulieren


 • Reservering Ligplaats Workumer Jachthaven

  Aan alle ligplaatshouders van de Workumer Jachthaven,

   

  Middels deze brief willen wij u namens de gehele bemanning van de Workumer Jachthaven een gezond en voorspoedig 2017 wensen met uiteraard veel vaarplezier. Tevens willen we jullie nogmaals bedanken voor alle leuke attenties n.a.v. ons 25 jr. jubileum afgelopen zomer. 

  De Workumer Jachthaven is in beweging en dat zal U als vaste ligplaatshouder ook niet onopgemerkt gebleven zijn. Nieuwe gezichten op de haven en de verhuizing van onze administratie naar de nieuwe locatie zijn hiervan enkele voorbeelden.

  Ook wij merken dat de watersport weer aantrekt. Het aantal overnachtingen in Friesland is weer groeiende met name in het voor- en na seizoen en dat is positief te noemen.

  Reden voor ons om de “mouwen” verder op te stropen en versterking te zoeken in het samenwerken met andere bedrijven. Deze bedrijven zorgen ervoor dat wij U als watersporter nog beter en sneller kunnen bedienen. Zo is de werkplaats op de bestaande haven ingericht voor RVS werkzaamheden waarbij Gijs Bakker het vertrouwde gezicht zal zijn. Onze werkplaats voor service & onderhoud zal op de voor U vertrouwde locatie blijven bestaan en datzelfde geldt ook voor de receptie. Een laatste grote aanpassing is het verhuren van platbodems, welke zal starten op 1 april dit jaar. De havenkom direct naast het havenkantoor zal hiervoor enigszins worden aangepast. 

  Er heeft echter een “verschuiving” plaatsgevonden van werkplaats activiteiten in de winterperiode naar de locatie op de kampwei 8. Hier hebben we een nieuwe werkplaats-indeling gerealiseerd die ervoor moet zorgen dat de Workumer Jachthaven weer klaar is voor de toekomst.

  Een nieuwe spuitcabine die voldoet aan alle strenge eisen en een timmerwerkplaats met een vernieuwd machinepark stellen ons in de gelegenheid om service en onderhoud op een hoog niveau uit te kunnen voeren. Ook de technische werkplaats, kantine, en toiletgroep zijn aangepakt en gemoderniseerd. Nu al deze investeringen achter de rug zijn is het bedrijf klaar voor een nieuwe stap namelijk " Zenith”, de nieuwe motorboot-lijn van WJH. Deze aluminium motorboot zullen wij u bij gelegenheid graag presenteren.

  Na al deze aanpassingen zijn we van mening dat de Workumer jachthaven inmiddels is uitgegroeid tot een full service watersport bedrijf waarbij we u als vaste ligplaatshouder weer graag willen uitnodigen voor een ligplaats voor dit seizoen.

  Wij hopen U snel weer te mogen begroeten in de “Workumer Jachthaven"

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Bemanning Workumer jachthaven 

   

  Terug  Terug
  Workumer Jachthaven - Parallelwei 7 - 8711 CH Workum - Telefoon: 0515 - 541855 - Fax: 0515 - 541708 - E-mail: info@wjh.nl

  Copyright 2013 Workumer Jachthaven - Makke troch Roelof Fopma.nl