Language:    nederlands   English   Deutsch Home Jachthaven Yachtservice Jachtbouw Jachtbemiddeling Contact  
 • Jachtservice
 • Onderhoud & reparatie
 • Refit
 • Winterberging
 • Yachtservice

  Techniek 

  WJH Yachtservice is thuis in alle reparatie- en onderhoudswerk. Het bedrijf heeft het exclusieve dalerschap van Mariner (buitenboordmotoren) en Nanni, Bukh en Sole (scheepsdieselmotoren). Verder is WJH Yachtservice een servicestation van Mercruiser en erkend controle- en inbouwstation voor gasinstallaties. Voor deskundig advies over scheepstechniek, onderhoud en reparaties kunt u altijd terecht bij onze technische medewerkers.

   

  Schilderwerkzaamheden

  In de loods van WJH Yachtservice is een geconditioneerde schilderwerkplaats ingericht. Mous jachtservice voert daar op professionele wijze schilder- en lakwerk uit.

  www.schildersmous-verbeek.nl

  Kraanwerk

  Om uw schip optimaal te kunnen behandelen is er op de moderne helling een botenlift met een hijscapaciteit van 60 ton waardoor onderhoudswerkzaamheden goed en betrouwbaar kunnen worden uitgevoerd.

   

  Timmerwerkzaamheden

  In de loods van WJH Yachtservice is een timmerzolder ingericht. Aquamar jachtbetimmering maakt daar scheepsinterieurs op maat. Ambachtswerk en puur vakmanschap dat met behulp van moderne apparatuur wordt verricht.

   

  Tuigwerkzaamheden

  MdeGroot jacht- & scheepstuigerij is gespecialiseerd in service en onderhoud aan tuigages van zowel rond- en platbodems als scherpe jachten. Op- en aftuigwerkzaamheden worden in samenwerking met MdeGroot jacht- & scheepstuigerij gedaan. Inspectie aan lopend en staand want kan worden uitgevoerd, zodat alles in optimale conditie blijft.

  www.mdegroot.com

   

  Lemsteraken

  Met de bouw van een nieuw gebouw (vloeroppervlak 1.450 m�) in 2006 kreeg WJH een aanzienlijke capaciteitsuitbreiding. Behalve voor de winterstalling was dat ook ideaal voor het partnership met Dirk Blom Lemsteraken Makelaardij. Door de hoge raampartijen aan de voorzijde van het gebouw is dit een prachtige showroom voor de Lemsteraken.

  www.dirkblom.nl

  Door het aangaan van dit samenwerkingsverband is WJH Jachtbouw gespecialiseerd geraakt in het onderhouden, bergen en verduurzamen van Lemsteraken maar ook in het afbouwen van deze platbodemschepen.

   

   

   

  Workumer Jachthaven - Parallelwei 7 - 8711 CH Workum - Telefoon: 0515 - 541855 - Fax: 0515 - 541708 - E-mail: info@wjh.nl

  Copyright 2013 Workumer Jachthaven - Makke troch Roelof Fopma.nl